Ψάχνει κι άλλα χρήματα η ΑΕΚ



Τρεις παίκτες έχει πουλήσει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, ωστόσο τα χρήματα που έχουν μπει ή αναμένεται να μπουν στα ταμεία της, δεν αρκούν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις.

Εάν τελικά οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Λεονάρντο στην Χιουντάι, τότε η Ένωση αναμένεται να εισπράξει πάνω από 900.000 ευρώ, σημαντικό ποσό που θα καλύψει κάποιες από τις «τρύπες» της ΠΑΕ. Μαζί με τα 300.000 ευρώ που αναμένονται την Τετάρτη (18/7) να μπουν στον λογαριασμό της ΑΕΚ από τη Μόναχο 1860 για τη μεταγραφή του Γρηγόρη Μάκου, συμπληρώνεται το ποσό για την δόση του άρθρου 44.

Ωστόσο οι υποχρεώσεις δεν έχουν τέλος στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Οι άμεσες οφειλές προς την Εφορία, πέρα από το άρθρο 44, υπολογίζονται στα 500.000 ευρώ, με την διοίκηση να προσπαθεί να πετύχει πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις των οφειλών της προς το δημόσιο. Πρωταρχικός στόχος είναι εξάλλου η έκδοση φορολογικής ενημερότητας για να πάρει η ΑΕΚ την άδεια από την ΕΕΑ. Παράλληλα, άμεσα πρέπει να καταβληθούν σημαντικά ποσά προς τους ποδοσφαιριστές, με τα 650.000 ευρώ από την πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ να πηγαίνουν εκεί.

Οσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν διατεθεί μέχρι τώρα κοντά στις 7.000 κάρτες, αριθμός που δεν φτάνει τον στόχο που είχε θέσει ο Θωμάς Μαύρος, ενώ παρατηρείται πτωτική πορεία

onsports.gr
 
Noiz Radio © 2011 DheTemplate.com & Main Blogger. Supported by Makeityourring Diamond Engagement Rings

http://noizfm.blogspot.com